Under Barkarödagarna står lugn och ro i fokus för alla inblandade. Det är tack vare detta som denna verksamhet har fungerat och gått ihop år efter år. Under dessa dagar kan du med andra ord strosa runt bland handelsträdgårdens blommor, besöka den fina kyrkan eller bara observera de fina omgivningarna – i Barkarö kan du finna lugn i varje hörn. Vill du avsluta dina Barkarödagar på topp, men samtidigt behålla detta lugn, kan du besöka ett spa. 

En lugn stund mitt i kaoset 

Ett spa i Sverige som är ett av de bästa är Selma City Spa i Stockholm. Nu kanske du tänker att det inte går att ha ett lugnt, fridfullt och harmoniskt spa mitt i Stockholms city. Hur osannolikt det än må låta så går det faktiskt. Bara drygt 11 kilometer från Barkarö ligger detta spa, som du kan avsluta dina dagar på för att komma hem med helt ny energi. 

Efter dina barkarödagar kan vi minst sagt säga att detta innebär att avsluta på topp! På Selma City Spa kan du bada i deras rooftop-pool, se ut över fantastiska Stockholm, testa på olika bastur och bara koppla av. Den behagliga temperaturen i vattnet och hela atmosfären på spat kan även göra den mest stressade mer lugn.