Föreviga speciella ögonblick

Ibland kommer det ögonblick i livet som man redan i förväg vet kommer vara minnen för livet. Det kan vara när man berättar att någon ska bli mormor, att man hade alla rätt på ett prov eller när man blivit friskförklarad från cancer. Personen man berättar för kommer garanterat visa äkta känslor vilket är extra roligt att ha kvar på film längre fram. Från en film går det dessutom att plocka ut stillbilder och omvandla till fotografier om man så önskar. Det enda som krävs för att få till det är lite planering.

 

Prova därför i förväg att placera ut en kamera och filma olika vinklar. Hur gör man för att på bästa sätt se alla inblandade personer eller räcker det med att enbart se den som man berättar själva överraskningen för? Det kan ge en god idé och verkligen underlätta för vart i rummet man måste försöka placera sig. Förhoppningsvis kommer inte den andra personen och märka att det finns en filmkamera gömd i rummet.

 

Har man inte möjlighet och använda sig av en utplacerad kamera går det att ha mobiltelefonen i handen med videoinspelning igång. Idag är det inte många som reagerar på att någon håller mobilen i handen, och att upptäcka om någon spelar in eller inte är svårt. Har man tur att det är flera personer som kommer vara närvarande går det och be en annan om hjälp. De kan lätt smyga upp sin mobil för och filma händelsen utan att det blir uppenbart.