Även om jag vanligtvis skriver om fotografi och konst så är det snart dags för Alla Hjärtans Dag och eftersom vi undviker sociala tillställningar detta år är det många av oss som planerar att ha en romantisk middag hemma. Romantik är lika med stearinljus och mörkröda rosor och goda chokladpraliner, eller hur? Kanske lite Sade på Spotify för de som är över 30 och då är stämningen på topp.

Men vad ska man laga till middag? Om du är som jag så anser du kanske inte att du är någon mästerkock direkt. Ändå vill du självklart överraska din partner med en underbar middag som är enkel nog att du inte behöver strula med blenders och slow cookers. Jag har en superkul idé som är enkel, udda, romantisk och fotogenisk: hjärtformade hemmagjorda pizzor med snygga basilikablad. Servera med ett gott rött vin.

Här kan du gå så basic som du önskar. Gör din egen pizzadeg från scratch eller köp pizzabottnar och skär ut hjärtan! Gör din egen tomatsås eller köp en tomatsås och välj vilka ingredienser du vill ha på pizzan. Du kan till och med köpa färdigriven ost om du vill slippa göra det, så här kan du verkligen komma undan med väldigt lite färdigheter i köket. Grädda pizzorna på en mjölad plåt i 250 grader i 5-10 minuter – helst en varmluftsugn. Ett sista tips är att servera på snygga fat från Marimekko eller House Doctor för faktum är att vi äter med alla våra sinnen, inte bara smaklökarna.