Ge bort och sälj konst till jul

Något av det finaste man kan ge någon i julklapp är en gåva som man har skapat med sina egna händer. Det är något väldigt speciellt med en julklapp som man har tillverkat själv, eftersom det innebär att man har investerat både tid och energi, till skillnad från att bara gå in i en butik eller beställa någonting online. Så om du är fotograf eller bildkonstnär av något slag är julen ett perfekt tillfälle för dig att dela med dig av dina talanger! Rama in dina fotografier med enkla, fina ramar eller gör art prints av dina tavlor eller teckningar, vilket man enkelt kan göra på nätet.

För er som arbetar på ett coolt coworking space som Convendum kan det också vara ett guldläge att få lite konstverk sålda. Kolla om det kommer anordnas någon julmarknad av något slag eller tryck upp dina alster och låt folk veta att du säljer fin inramad konst till ett överkomligt pris inför jul!

Alla är på jakt efter unika och spännande julklappar inför julen. Om du delar med dig av din konst och berättar för folk om dina tankar och känslor som inspirerar din konst så har de möjligheten att uppskatta dina alster på ett väldigt personligt sätt. Många konstnärer förstår inte hur mycket folk faktiskt uppskattar det. Var inte rädd för att prata om vad som driver dig i ditt konstnärliga uttryck och låt folk se och höra vad du förmedlar och varför – dina kreativa uttryck är en gåva till alla!