Konst av egna fotografier

Handen på hjärtat, hur många bilder har ni tagit med exempelvis mobilen som bara får ligga på ett minneskortet utan att det blir något mer? Det brukar kunna vara en och annan bild. Bilden kan vara på landskap och utsikt eller nära och kära. Gör något roligt med bilderna istället för att ingen ska få se dom!

 

Skulle man trots allt inte ha några bilder man vill sätta upp på väggen går det och ta helt nya. Låt barnen leka i köket med köksmaskiner från https://www.kitchentime.se/ och ta i smyg bilder som de inte märker. Det kommer och bli färgglada och väldigt naturliga bilder att visa upp.

 

Efter att ha hittat och utsett de bilder som man vill använda är det bara och sätta igång med att skapa konst hemma. Hur man vill använda bilderna är väldigt olika. Några få bilder i enkla ramar som får tala helt för sig själv kan passa in i något rum. I ett annat rum kan en hel fotovägg uppsatt i snören med klädnypor vara ett roligt och tilltalande alternativ.

 

Önskar man mer inspiration finns det otroligt mycket vid sökningar på internet. Människor är påhittig och visar gärna upp sina idéer. Med andra ord behöver man inte komma på helt egna saker om man inte vill. Det viktigaste är att bilder som man tar ibland får möjlighet att användas. Minnen och härliga stunder som är värd att komma ihåg och prata om med andra personer!