Att hänga upp bilder, tavlor eller planscher med minnen runt om i hemmet är vanligt. Kanske är det så pass vanligt för att det ger en riktigt härlig känsla och stämning i huset. Man kan då se vad de som bor i huset har gjort och upplevt tillsammans. Att till exempel ta en liknande bild på varje ställe familjen i huset upplever och göra en fotovägg av det kan vara väldigt fint. 

Eller så kan du hänga upp nostalgiska minnen på väggarna för att minnas vad som har hänt i huset. Det kan till exempel vara en bild på ditt barn när han eller hon öppnade sin nya sparkcykel från babayland.se/sparkcyklar i födelsedagspresent, och blev så glad att hela ansiktet lyste upp. Eller så kanske det kan vara en bild på när ni firade er första jul ihop! 

Ger ett personligt hem

Att sätta upp bilder från saker familjen har varit med om ger ett väldigt personlighet hem, och då kan det också kännas mer som hemma för just er. Det blir familjens plats att vara tillsammans och kanske det viktigaste av allt – att varje individ kan vara sig själv. När det hänger bilder från era minnen tillsammans på väggarna kan alla få en härlig känsla i kroppen. 

Det gör att familjen kan vakna upp och se era minnen tillsammans och därmed ha en bra känsla i kroppen hela dagen. Också när det börjar bli kväll och ni ska gå och lägga er. Att då se en bild på ett härligt minne kan ge en väldigt god natts sömn.