Vad händer med dina bilder?

Idag är det inte möjligt att räkna hur många bilder som tas i världen under en dag. Antagligen är det flera miljarder bilder som tas, och det antingen med en digitalkamera, systemkamera, mobilkamera, kompaktkamera eller någon annan slags kamera. Men vad händer egentligen med alla dessa bilder? Vad gör du med dina bilder som du tar?

Inte lika vanligt med fotoalbum

Förr var det många som framkallade sina bilder och satte in dem i olika fotoalbum. Men idag gör man inte det i samma omfattning, utan många gånger ligger bilderna kvar i mobilens fotoalbum. Detta är väldigt synd då bilderna idag inte får lika mycket uppskattning. Man tar ju trots allt bilder för att kolla på dem igen och minnas tillbaka, inte för att de bara ska ligga och skräpa. 

Det här kan du göra med dina bilder

Om du inte vill låta bilderna skräpa i mobilen, men inte heller framkalla fotoalbum, kan göra o dina bilder till posters. Detta är idag så pass enkelt att du kan göra posters online direkt i mobilen! Du går bara in på en hemsida som tillverkar posters, väljer en storlek, bestämmer vilken eller vilka bilder du vill framkalla och hur designen ska se ut, och klickar sen hem dem. Hur smidigt som helst, och du kan göra det var du än är! 

Bilder som är extra speciella

Om du fortfarande inte vill framkalla bilderna utan vill ha dem i din dator eller mobil rekommenderar jag att lägga de speciella bilderna på en extern hårddisk. På så sätt säkerställer du att inget händer med dem, det vill säga så länge inget händer med hårddisken. För man vet aldrig, din telefon kanske går sönder eller kraschar, eller så råkar du en dag bara radera alla bilder du hade.